Over ons

Wie zijn wij

Schilders Collectief Limburg is een samenwerkingsverband van verschillende kleine schildersbedrijven. Door de krachten te bundelen beschikt ons collectief over een brede kennis en ervaring. We zijn dan ook in staat om de meest uiteenlopende projecten aan te pakken. Natuurlijk ook grotere projecten waar tot nu toe alleen schildersbedrijven met meer personeel voor gevraagd werden.

Kies voor ons

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid en vertrouwen is van groot belang wanneer u met een partij in zee gaat. Zeker wanneer wij bij u thuis of op het bedrijf aan de slag gaan. Wij maken in overleg met U altijd goede afspraken zodat er duidelijkheid is voor alle partijen.

Snel en efficiënt

Om snel en efficiënt te werken hanteren wij een duidelijke planning. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn daardoor in staat de correcte keuzes te maken en zo tijd,dus geld, te besparen. De overlast en kosten blijven zo tot een minimum beperkt.

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering naar onze klanten toe staat bij ons hoog in het vaandel. Met een ieders achtergrond als kleine ondernemer weten wij als geen ander wat service is. Met andere woorden ,U krijgt de service van de kleine zelfstandige gecombineerd met de kennis van een groot bedrijf.

Onze vaardigheden

Wij zijn van oorsprong schildersbedrijven. Door de jaren heen hebben we echter vele vaardigheden opgedaan waarmee wij onze klanten ook op andere gebieden van dienst kunnen zijn.

 

“Tijdens het hele project is het contact altijd goed geweest. Het schilderwerk ziet er overal keurig uit. Ik kan  de service van Schilders Collectief Limburg iedereen aanraden.”

Liesanne Veeke

Actief in heel Limburg

Schilders Collectief Limburg kunt u inschakelen voor talloze schildersklussen in heel Limburg. Zo kunt u ons inschakelen als schilders in Echt, Heythuysen, Maastricht, Roermond, Sittard, Venlo, Weert en omgeving voor vakkundig schilderwerk op maat.

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha