Schilder Roermond

 

Kies voor kwaliteit en ervaring

Schilder Roermond nodig? Woont u in de omgeving van Roermond en wordt het tijd om uw huis een nieuw likje verf te geven? Wilt u graag de keuken gaan verbouwen na een uit de hand gelopen vlam in de pan en bent u op zoek naar een schilder die zowel de brand en roetschade onder handen kan nemen, de muren opnieuw kan witten en eventueel ook nog eens behangwerk of beglazing kan regelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn Schilders Collectief Limburg en wij hebben veel ervaring met allerlei verschillende werkzaamheden als schilder in Roermond.

Maak kennis met ons schilderbedrijf Roermond

Aangezien wij veel verschillende schilders op de loonlijst hebben staan kunnen wij u helpen met allerlei verschillende klussen binnen het schilderwerk. Of u ons benadert als particuliere of zakelijke klant en of het gaat om een kleine klus of een groot tijdrovend project, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende mensen in dienst die allemaal hun eigen specialisme hebben in Roermond. Zo hebben wij hieronder een lijstje gemaakt met de werkzaamheden die wij het vaakst verrichten. U kunt bij ons een schilder vinden die is gespecialiseerd in bijvoorbeeld:

 • Brand en roetschade
 • Dubbele beglazing
 • Spuitwerk
 • Behangwerk
 • Professioneel lakwerk
 • Gevel- en wandreparaties

Mocht u op zoek zijn naar andere diensten of mocht u iets in gedachten hebben dat niet binnen deze categorieën past, dan kunt u contact opnemen met ons personeel en een persoonlijke offerte aanvragen. Wij hebben gegarandeerd een schilder in Roermond die u kan helpen.Schilder Roermond

Ontdek de voordelen van het collectief

Zoals gezegd zijn wij een collectief aan schilders in Roermond. Michel Graef is de drijvende kracht van het schilderscollectief en heeft en besloten om de krachten te bundelen en zo een ongekend goede combinatie aan vakwerk aan te bieden aan alle inwoners van Limburg. Wij maken deze belofte nog altijd dagelijks waar en hebben altijd wel een schilder die één van onze talrijke klanten helpt. Wij vertrouwen op een combinatie die het beste combineert van de grote gerenommeerde schildersbedrijven en de kleine ondernemer die aandacht aan ieder detail besteed. Wij zijn dan ook niet voor niets zo populair als schilder in Roermond.

Ontvang een persoonlijke offerte van onze schilder in Roermond

Hebt u interesse in onze diensten als schilder? Neem vandaag nog contact op voor een persoonlijke offerte. Wij vertellen u graag meer over ons werk in Roermond en wij kunnen u haarfijn uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen als schilder in Roermond.

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha