Schilder Maastricht

Allround schildersbedrijf Maastricht

Op zoek naar een schilder Maastricht? Welkom bij Schilders Collectief Limburg, wij staan klaar voor al uw schilderwerk in de omgeving van Maastricht. Wij hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende vormen van schilderwerk en wij zijn actief in de hele provincie Limburg. Wij zijn een aantal jaar geleden opgericht door Michel Graef een schilder met veel ervaring en specialiteiten.  Michel werkt samen met een groot netwerk van zelfstandige schilders en laat deze in het schilderscollectief voor u werken. Door al deze ervaring samen te brengen, kunnen wij u een ongekende kwaliteit aan diensten brengen en vakwerk op maat leveren zoals u het verdient van een schilder in Maastricht. Wij zijn u graag van dienst met onze uiterst klantgerichte werkwijze en onze ervaring.

Soorten werkzaamheden schilder Maastricht

Wij verzorgen uiteenlopende werkzaamheden voor u. Voorbeelden zijn:

 • renovatie kozijnen en deuren
 • buitenschilderwerk
 • binnenschilderwerk
 • houtrotrenovatie
 • behangen
 • spuitwerk
 • verbouwingen en afbouw

 

Schilders Maastricht

Wij staan bekend om onze klantgerichte manier van werken in Maastricht en omstreken. Dit is natuurlijk niet voor niets het geval. Wij hebben al talloze klanten geholpen met onze professionele manier van werken en wij zouden u graag dezelfde service aanbieden. Wij hechten veel waarde aan de wensen van onze klanten en ons collectief is flexibel ingericht om u altijd het beste aan te bieden en al uw wensen te verwezenlijken. Bij ons vindt u altijd een schilder die de kwaliteiten in huis heeft die u zoekt en dit is natuurlijk wel zo fijn. Wij sturen graag een schilder in Maastricht langs voor een kennismakingsgesprek waarin u ons kunt uitleggen wat u precies verwacht van ons en waarin wij samen met u een plan opstellen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen om deze verwachtingen te verwezenlijken. Wij zorgen voor een snel en effectief proces zodra de kwasten eenmaal te voorschijn komen. Professioneel schilderwerk door echte vakmensen!

Vakmensen in schilderwerk

Wij komen allemaal van verschillende achtergronden en wij hebben dus allemaal kennis en ervaring op een verschillend gebied. Wanneer wij dit allemaal samenbrengen kunnen wij u een werkelijk unieke dienst aanbieden voor een schilder in Maastricht. Onze schilders zijn uiteraard allemaal gekwalificeerd en iedere schilder die wij in dienst hebben heeft vele jaren aan schilderwerk achter de rug. Zo kunnen wij u garanderen van het vakwerk op maat dat wij leveren en zo weet u precies wat u aan ons hebt. Kijk eens op onze website voor een aantal voorbeelden van ons werk in Maastricht.

schilder Maastricht nodig? Schildersbedrijf Maastricht biedt diensten aan!

Ontdek de mogelijkheden

Hebt u interesse in ons werk als schilder? Kijk dan snel even op onze website en leer meer over ons aanbod in Maastricht. Ook kunt u contact opnemen met ons personeel, zij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen doen als schilder in Maastricht.

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha