Tot welke temperatuur kunnen wij schilderen?

Bij de meeste mensen is wel bekend dat het buitenschilderwerk alleen maar tot een bepaalde temperatuur kan worden uitgevoerd. Maar tot welke temperatuur kunnen wij voor u schilderen? Dankzij betere producten en innovaties is he buitenschilderwerk tot lagere temperaturen mogelijk.

Tot welke temperatuur kunnen wij voor schilderen?

In de winter kunnen wij steeds langer doorgaan met schilderwerk. Enerzijds door de zachtere winters en anderzijds door betere materialen. Met bouwmarkt verf is het mogelijk om te blijven schilderen tot 12 graden. wel zal de verf langer moeten drogen. Dankzij de speciale verf die wij gebruiken is het voor ons mogelijk om te verven tot 5 a 6 graden. Daarnaast kunnen wij zeil aanbrengen die de kou buiten houden en het houtwerk warm. Soms gebruiken we zelfs straalkachels.

Laat het noodzakelijk onderhoud dus niet wachten

U hoeft dus helemaal niet te wachten tot het voorjaar. U kunt ons nu ook inschakelen voor onderhoud aan ramen en kozijnen. Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van winterschilderkorting. Vraag ons daarom nu om een offerte voor het winterschilderwerk.

 

Categories: Geen categorie