Schildersbedrijf Weert

Op zoek naar Schildersbedrijf Weert? Wij, een 4-tal samenwerkende schilders zijn al jaren actief als schilderscollectief in de omgeving Weert als schilder. Heeft u schilderswerk? Vraag ons om een vrijblijvende offerte.

Ons schilderscollectief

Wij zijn 4 samenwerkende schilders die de krachten hebben gebundeld. Daardoor kunnen wij zowel grote en kleinere schildersklussen uitstekend en flexibel aan. Gemeenschappelijk kunnen wij materiaal in kopen, kennis en vaardigheden delen. En zelfstandig hoeven wij geen gebruik te maken van een groot kantoor over andere overhead. Wij vinden het de ideale combinatie en willen graag onze diensten aan u aanbieden. Bent u op zoek naar een schilder of schildersbedrijf Weert? Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte.

Schildersbedrijf WeertJarenlange ervaring

Het schilderscollectief bestaat uit Michel Graef, Robert Selder en Mart Schaefer. Dit jaar heeft ook Ron Schaefer zich aangesloten. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit. Bijvoorbeeld op het gebied van:

 • renovatie
 • houtrotrenovatie
 • buitenschilderwerk
 • binnenschilderwerk
 • gevelrenovatie
 • stukwerk
 • behangen
 • over schilderwerk
 • spuitwerk

Samen bieden wij u onze verschillende specialiteiten aan. Wij bundelen de expertise en hebben onze flexibiliteit als schildersbedrijf Weert behouden.

Schildersbedrijf Weert

Heeft u binnen- of buitenschilderwerk en bent op zoek naar schilder Weert? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij werken voor particulieren, bedrijven woningcorporaties en overige instellingen. Wij kunnen een onderhoudsplan opstellen met bijbehorende begroting. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Een goede schilder Weert vindt u dus bij ons.

Wij verzorgen het schilderen van:

Vrijblijvend een offerte aanvragen

U kan het formulier op deze pagina invullen en dan nemen wij contact op voor een offerte op maat. Wij komen ter plekke bezichtigen zodat wij u een goed advies kunnen geven. Afhankelijk van de ondergrond en kwaliteit zullen 1 of meerdere bewerkingen nodig zijn. Sowieso bieden wij u een goede garantie en uitstekende kwaliteit. Op zoek naar goed en voordelig schilderwerk? Vraag ons als schildersbedrijf Weert om een vrijblijvende offerte!

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha