Schildersbedrijf Venlo

Wij staan voor u klaar

Welkom bij Schilders Collectief Limburg. Wij staan voor een schildersbedrijf dat bestaat uit een collectie aan professionele schilders in Limburg die samen een ongekend uitgebreid aanbod aan diensten aanbieden op zeer uiteenlopende vakgebieden. Michel Graef, Robert Selder en Mart Schaefer bedachten een aantal jaar geleden al dat ze beter konden samenwerken als collectief dan als individuele kleine ondernemers en dit vermoeden is meer dan juist gebleken. Kijk maar naar de resultaten die wij hebben afgeleverd in Venlo. Wij zijn dan ook niet voor niets zo populair gebleken als schildersbedrijf in Venlo dankzij onze wijde inzetbaarheid. Graag zouden wij ook u met uw schilderwerk van dienst zijn.

Bekijk ons ruime aanbod

Aangezien wij bestaan uit een collectie aan schilders die allemaal hun eigen specialiteiten hebben binnen ons uitgebreide vakgebied, kunnen wij u van dienst zijn met een heleboel verschillende werkzaamheden. Als u het kunt bedenken, dan weten wij het wel te verwezenlijken voor u in Venlo. Zo willen we uw denken niet te veel beperken, maar toch hebben we hieronder een lijstje gemaakt met ons meest aangevraagde diensten. Dan krijgt u een beter idee van wat wij zoal doen als schildersbedrijf. Deze werkzaamheden zijn op het gebied van:

 • Gevel en wandreparatie
 • Spuitwerk
 • Dubbele beglazing
 • Brand en roetschade
 • Professioneel lakwerk
 • Behangwerk

Schildersbedrijf Venlo

Mocht u op zoek zijn naar iets dat niet zo goed in één van bovenstaande categorieën valt of juist in meerdere daarvan, dan kunt u even contact opnemen voor een persoonlijk aanbod. Als professioneel en ervaren schildersbedrijf in Venlo zullen wij altijd een goede oplossing vinden voor uw problemen.

Ervaar onze vriendelijke aanpak

Kiest u voor ons schildersbedrijf dan kunt u uzelf niet alleen verheugen op een zeer uitgebreid aanbod aan diensten, maar ook op een uiterst klantgerichte werkwijze. Wij staan niet voor niets bekend om onze klantvriendelijke omgang met onze opdrachtgevers in Venlo. Wij maken graag eerst een gesprek met u om kennis te maken en een beter idee te krijgen van het werk dat u op het oog hebt. Wij zullen vervolgens samen met u gaan brainstormen over de beste oplossing die wij u als schildersbedrijf in Venlo kunnen aanbieden.

Neem direct contact op!

Wilt u graag wat meer weten over onze diensten als schildersbedrijf? Kijk dan snel op onze website en leer meer over het werk dat wij verrichten in Venlo. Wij vertellen u graag meer over ons schildersbedrijf in Venlo en we kunnen u van dienst zijn door een persoonlijke offerte op te sturen.

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha