Schildersbedrijf Roermond

De perfecte combinatie

Woont u in de omgeving van Roermond of werkt u in dit gebied? Wordt het tijd om het kantoor op te knappen of bent u bezig met een nieuwbouw project waarbij op grote schaal schilderwerk geleverd moet worden? U kunt hiervoor natuurlijk een traditioneel schildersbedrijf inhuren om het werk voor u te leveren. Een groot bedrijf zal uw vraag aankunnen maar standaardwerk leveren, terwijl een kleinere ondernemer met een betere klantenservice uw opdracht simpelweg niet op tijd kan verwerken. Welkom bij Schilders Collectief Limburg, het alternatieve schildersbedrijf in Roermond dat het beste van de twee voorgaande werelden combineert.

Kies voor het collectief

Een aantal jaar geleden besloten Michel Graef, Robert Selder en Mart Schaefer de krachten te bundelen. Ze beseften zich dat een samenwerking tussen hun schildersbedrijven tot een grote nieuwe speler zou leiden op de Limburgse schilder markt en dat ze samen sterker stonden. Nu kunnen ze schilderwerk aanbieden precies zoals de klant in Roermond het verlangt. Er zitten specialisten in allerlei verschillende vakgebieden tussen en bovendien kan de grootte van de groep schilders worden aangepast op basis van de opdracht die ons schildersbedrijf ontvangt. Zo biedt ons collectief u al een aantal voordelen ten opzichte van een groot gerenommeerd schildersbedrijf in Roermond, maar ook ten opzichte van de kleine ondernemer die fantastisch werk kan leveren maar alleen op een kleine schaal. In principe hebben wij de mooie resultaten van die laatste genomen en ze op grotere schaal toegepast. Dit leidt tot de beste resultaten binnen schilderwerk in de wijde omgeving.

Vertrouw op onze ervaring

Onze medewerkers zijn echter niet zomaar de eerste de beste en u vindt bij ons dan ook echte vakmannen die u niet zo snel in een ander schildersbedrijf tegen het lijf zou lopen. Zowel Michel Graef, Robert Selder en Mart Schaefer hebben al vele jaren ervaring op hun gebied en dit vormt een belangrijke steunpilaar voor ons collectief aan schilders in Roermond. Op onze website kunt u binnenkort een fotogalerij bekijken van onze resultaten en u zult meteen zien dat de ervaring en het professionalisme van de pagina afspat. Wij zijn dan ook erg trots om onze ervaring en kennis als schildersbedrijf in Roermond met u te mogen delen.

Schildersbedrijf Roermond

Interesse? Laat het ons weten!

Hebt u interesse in onze diensten als schildersbedrijf? Neem dan vandaag nog contact op en wij komen voor een kennismakingsgesprek langs in Roermond. Ook kunt u telefonisch vragen naar meer informatie over ons schildersbedrijf in Roermond mocht u interesse hebben.

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha