Schildersbedrijf Maastricht

Voor iedere klus

Woont of werkt u in Maastricht of omstreken en bent u op zoek naar een professionele schilder? U zult dan wel uw zoektocht hebben aangepast op de grootte van de klus. Wanneer u de zolder gaat opknappen en een binnenshuis schilder zoekt om de wanden netjes te witten, dan gaat u natuurlijk bij een ander schildersbedrijf kijken dan wanneer u een geheel pas gebouwd kantoor wilt laten schilderen. Dit duidelijke onderscheid tussen de grote en kleine ondernemer binnen de schilderswereld is echter aan het vervagen. Schilders Collectief Limburg heeft hier een belangrijk aandeel in als geschikt schildersbedrijf in Maastricht voor al uw schilderwerk, ongeacht hoe groot of klein de klus ook moge zijn.

Ontdek de voordelen van het collectief

Wij zijn niet zomaar een schildersbedrijf zoals onze naam al aangeeft. Wij zijn een collectief van professionele en klantgerichte schilders in Limburg en wij richten ons vakmanschap op al uw schilderswerk. Aangezien wij bestaan uit een groep kleinere ondernemers kunnen wij zowel uw kleinere klussen aan als de grote projecten. Afhankelijk van uw wensen sturen wij een aantal schilders uw kant op. Ook kunnen wij u specialisten aanbieden die niet ieder schildersbedrijf in Maastricht in huis heeft door onze wijdverbreide samenwerking. Toen Michel Graef, Robert Selder en Mart Schaefer een aantal jaren geleden bedachten dat ze samen sterker stonden in Maastricht hadden zij groot gelijk. Dat heeft het succes van ons collectief door de jaren heen wel uitgewezen. Ook maken wij het u eenvoudiger door al uw schilderwerk binnen één bedrijf aan te bieden.

Bekijk ons grote aanbod

Zoals gezegd bestaan wij uit een collectief aan schilders met diverse specialiteiten en vakmanschappen. Zo kunnen wij u als geheel beter van dienst zijn dan een individueel schildersbedrijf. Veel inwoners van Maastricht zagen hier de voordelen van in en lieten ons hun schilderwerk verrichten. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar om u toch een beter idee te geven van ons werk, hebben wij een aantal diensten op een rijtje gezet:

 • Spuitwerk
 • Behangwerk
 • Gevel- of wandreparaties
 • Brand en roetschade
 • Dubbel glas
 • Professioneel lakwerk

Dit is echter slechts een greep uit de mogelijkheden. Voor een goed overzicht van ons schildersbedrijf in Maastricht kunt u altijd contact opnemen.

Schildersbedrijf Maastricht

Wij vertellen u meer

Wilt u meer weten of hebt u interesse in onze diensten als schildersbedrijf? Dan kunt u altijd even op de website kijken of contact opnemen met ons behulpzame personeel in Maastricht. Wij zijn u graag van dienst en vertellen u meer over ons schildersbedrijf in Maastricht.

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha