Schildersbedrijf Sittard

Voor al uw schilderwerk

Woont u in de omgeving van Sittard en is uw voorgevel toe aan een likje verf om de winter door te komen? Gaat u de keuken renoveren en moet er dringend een professional langskomen om alle muren netjes af te werken nadat al het grove werk is afgehandeld? Of bent u om zakelijke redenen op zoek naar een ervaren schildersbedrijf dat uw kantoor kan helpen bij het vinden van een nieuwe look? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Schilders Collectief Limburg en wij zijn uw favoriete schildersbedrijf in Sittard, geschikt voor al uw schilderwerk en al uw wensen op dit gebied.

Maak kennis met het collectief

Wij zijn een collectief aan schilders en dit heeft zo zijn voordelen. Wij combineren namelijk de persoonlijke en resultaatgerichte werkwijze van een kleine ondernemer met veel aandacht voor detail met de inzetbaarheid en professionele werkhouding van een groot gerenommeerd schildersbedrijf. Zo kunnen wij u het beste uit beide wereld aanbieden voor een schappelijke prijs! Een aantal jaar geleden besloten Michel Graef, Robert Selder en Mart Schaefer dat ze samen sterker stonden en dit is juist gebleken. Dankzij onze samenwerking kunnen wij u op een ruim aantal gebieden binnen schilderwerk van dienst zijn in Sittard. Bovendien kunnen we u op zeer korte termijn helpen zodat u niet weken hoeft te wachten tot we een gaatje hebben in onze agenda wat bij een ander schildersbedrijf in Sittard nog wel eens kan gebeuren. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe vriendelijk en flexibel wij zijn in onze dienstverlening.

Ontdek onze professionele aanpak

Kiest u voor ons schildersbedrijf, dan kiest u niet alleen voor een uitstekend collectief dat al haar zaken zeer klantgericht afhandelt. U krijgt ook nog eens vakwerk op maat. Wij gaan erg professioneel te werk en al onze schilders hebben veel ervaring. Ook zijn zij gespecialiseerd in verschillende gebieden zodat wij altijd wel een specialist in Sittard beschikbaar hebben die uw schilderwerk uitstekend kan uitvoeren. Wij beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten, dus u kunt ervan uit gaan dat wij u kwaliteit leveren. Wij staan dan ook bekend om de professionele aanpak van ons schildersbedrijf in Sittard.

Schildersbedrijf Sittard

Vraag het ons direct

Wilt u graag wat meer weten over de werkwijze en de resultaten van ons schildersbedrijf? Op onze website kunt u nog veel meer lezen en u kunt er ook foto’s van ons werk in Sittard bekijken. Of bel ons op en vraag ons naar ons schildersbedrijf in Sittard.

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha