Schilder Venlo

Specialist in al uw schilderwerk

Woont u in de buurt van Venlo en moet u de voorgevel van een likje verf voorzien? Wilt u die ramen in de slaapkamer nou eindelijk eens inruilen voor dubbele beglazing om te besparen op energiekosten en om de winter lekker warm door te komen? Of moet de woonkamer opnieuw behangen worden en wilt u dan het liefste een schilder die ook meteen met de brand en roetschade aan de haal kan? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Schilders Collectief Limburg en wij zijn de specialist in al uw schilderwerk. Wij hebben een schilder in Venlo voor iedere denkbare vorm van schilderwerk.

Ontdek onze vriendelijke manier van werken

Kiest u voor onze diensten dan kiest u voor een zeer klantgerichte aanpak. Wij staan er dan ook niet zomaar om bekend dat wij zo klantvriendelijk te werk gaan. Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers echt tevreden kunnen zijn met het resultaat en ons collectief in Venlo is er op ingericht om u zo goed mogelijk te voorzien in uw wensen en verwachtingen van ons schilderwerk. Wij maken graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek met een schilder van ons bedrijf en in dit gesprek kunt u ons vertellen wat u precies verwacht en wat u zoal in gedachten had voor het werk. Wij kunnen vervolgens samen met u de mogelijkheden bespreken en zodra we het hierover eens zijn sturen wij eens schilder in Venlo langs om aan de slag te gaan. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen of tegenvallende resultaten te staan.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Aangezien wij uit een collectief aan schilders bestaan, kunnen wij u zeer veel verschillende diensten aanbieden. Wij hebben op ieder denkbaar gebied wel een specialist in huis in Venlo. Deze schilder zal uw klus precies zo klaren zoals u het wilt. Wij hebben onder andere al veel werk verricht op de volgende gebieden:

 • Spuitwerk
 • Behangwerk
 • Professioneel lakwerk
 • Brand en roetschade
 • Gevel en wandreparatie
 • Dubbele beglazing

Schilder Venlo

Ook in het geval dat u werk in gedachten had dat niet onder bovenstaande categorie├źn valt, kunnen wij u van dienst zijn met een professionele schilder in Venlo.

Ontdek uw mogelijkheden

Wilt u graag wat meer weten over ons werk als schilder? Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact op met ons vriendelijke personeel in Venlo. Wij vertellen u graag meer over uw mogelijkheden als ervaren schilder in Venlo en wij komen met plezier eens langs.

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha