Schilder Echt

Kies voor kwaliteit

Werkt u in de buurt van Echt of woont u in de omgeving en bent u op zoek naar een schildersbedrijf? Moet de achtergevel echt eens grondig worden opgeknapt of gaat u die rommelzolder eindelijk eens ombouwen tot een derde slaapkamer zoals u al jaren beweert? Wilt u een schilder die zowel het behangwerk kan doen als de nieuwe dubbele beglazing in de ramen zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn Schilders Collectief Limburg en wij helpen u graag met al uw schilderwerk als professionele schilder in Echt. Wij kunnen u helpen op een zeer ruim gebied aan werkzaamheden dankzij onze uitgebreide ervaring.

Ontdek ons professionele aanbod

Aangezien wij bestaan uit een collectief aan professionele schilders in Limburg, kunnen wij u van dienst zijn op een zeer ruim aantal werkzaamheden in Echt. Wij hebben specialisten in huis op allerlei verschillende vakgebieden en zij bieden u allemaal graag hun werk aan. Wij zijn trots op onze klantgerichte en flexibele houding en op ons ruime aanbod aan speciale werkzaamheden. U zult dan ook merken dat wij veel meer aanbieden dan de gemiddelde schilder. Hieronder staan een aantal van onze meest aangevraagde werkzaamheden. Dit zijn:

 • Brand en roetschade
 • Dubbele beglazing
 • Wand- en gevelreparatie
 • Spuitwerk
 • Behangwerk
 • Professioneel lakwerk

Schilder Echt

Mocht u nu een bepaalde dienst in het hoofd hebben die hier niet tussen staat, raak dan niet in paniek. Wij kunnen u altijd van dienst zijn en wij weten altijd wel een professionele schilder in Echt die u kan helpen met uw wensen.

Leer van onze ervaring

Door de jaren heen hebben wij zeer veel opdrachten aangenomen en uitgevoerd. Toen Mark Graef, Robert Selder en Mart Schaefer een collectief oprichtten bedachten zij zich dat ze samen sterker zouden staan. Deze aanname is meer dan juist gebleken en iedere schilder binnen het collectief brengt een eigen specialisme en jaren aan kennis en ervaring met zich mee. Zo bestaan wij uit een verzameling van zeer speciale en bijzondere ervaren schilders die allemaal hun steentje bijdragen om onze diensten de beste van Echt te maken. Wij helpen u graag met de kennis die wij hebben opgedaan als schilder in Echt.

Vraag een gesprek aan

Wilt u graag wat meer weten over ons werk als schilder? Kijk dan gerust even op onze website of bel ons eens op voor wat meer informatie. Wij komen graag langs in Echt voor een kennismakingsgesprek maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen voor meer over ons werk als schilder in Echt.

  Direct contact!

  Uw naam *

  Uw email *

  Telefoonnummer *

  Uw bericht *

  captcha